توضیحات کامل :

پاورپوینت راهکار برخورد با کودکان بد غذا در 25 اسلاید بسیار زیبا و قابل ویرایش آماده ارائه با اسلایدشو با فرمت pptx و رعایت تمامی استانداردهای زبان فارسی

 

 

فهرست مطالب

مقدمه

علل بدغذایی کودکان نوپا چیست؟

راهکارهای والدین برای کودکان بدغذا چیست؟

چگونه کودک را به خوردن غذاهای متنوع‌‌تر ترغیب کنید؟

چگونه می‌توان فهمید که کودک به قدر کافی غذا می‌خورد؟

 

بخشی از متن

مقدمه

یکی از مشکلات رفتاری در مورد تغذیهٔ بچه‌ها که اصطلاحاً از آن با عنوان «بدغذایی» نام می‌برند، در بین کودکان نوپا رفتاری معمول و متداول است. همچنین غیرطبیعی نیست است که کودک شما برخی غذاهای جدید را تا وقتی چند بار آنها به او پیشنهاد نشوند، امتحان نکند. در این مطلب مبا علل و راهکارهای رفع بدغذایی کودکان، اینکه چگونه کودک را به خوردن غذاهای متنوع‌ ترغیب کنید و چگونه تشخیص دهید که کودکتان به قدر کافی غذا خورده است، آشنا میشویم.

علل بدغذایی کودکان نوپا چیست؟

اگرچه کودکان نوپا و خردسال در مورد بسیاری چیزها، از برنامه‌ٔ روزانه و معمولشان برای بازی گرفته تا عادت‌های خواب، خواهان ثبات و روال آشنا هستند، اما وقتی به موضوع غذا می‌رسد، حتی در مورد غذاهای شناخته‌شده و آشنا هم غیرقابل پیش‌بینی هستند. اما چرا کودکان بدغذا هستند؟ برخی از علل بدغذایی کودکان شامل موارد زیر است:

تجربهٔ جدید: خوردن غذای کمکی و جامد هنوز برای یک کودک نوپا تجربه‌‌ای جدید است. یک کودک نوپا ممکن است برای عادت کردن به انواع بافت‌ها، رنگ‌ها و طعم‌ غذاهای جدید به زمان نیاز داشته باشد.

تغییر نیازهای کودک: این رفتار معمول و متداولی در کودکان نوپاست که عادت‌های غذایی خود را از امروز تا فردا تغییر دهند و همچنین معمول است که غذاهای جدید را تا وقتی چند بار به آنها پیشنهاد نشود، امتحان نکنند. این اتفاق ممکن است تا حدی به دلیل تغییر نیازهای غذایی کودک باشد، چون او الان به اندازه و سرعت سال اول زندگی‌اش رشد نمی‌کند، بنابراین کمتر به غذا علاقه‌مند است و به اندازه‌ٔ قبل غذا نمی‌خورد.

رشد حس استقلال و فردیت: کودک طی سال دوم زندگی‌اش مستقل‌تر می‌شود و کم‌کم یاد می‌گیرد به تنهایی تصمیم‌هایی بگیرد. این مهارتی مهم است که باید طی سال‌ها به دست بیاورد، به خصوص در مورد غذا خوردنش که احتمالاً یکی از کارهایی است که استقلالش را با آن شروع کرده است. پس شاید الان زمان بسیار خوبی باشد که کم‌کم به کودکتان بیاموزید چیزهای جدیدی را امتحان کند. یعنی قبل از اینکه خیلی سلیقه‌ٔ سفت و سخت یا نامطلوبی پیدا کند و به عنوان راهی برای اعمال استقلال خود، شروع به رد کردن غذاهای جدید کند؛ چیزی که هنگام نزدیک شدن به دومین سالگرد تولدش قطعی است!

به عنوان مثال، شما می‌توانید انواع غذاهای سالم را به طور معمول و منظم؛ روتین، برایش توی ظرف غذا بگذارید تا وقتی آمادگی‌اش را داشت آنها را امتحان کند و اگر نه در زمان ناهار، حداقل در طول عصرانه این کار را انجام دهید. اما یادتان باشد که ظرف غذا را از صبح تا عصر روی میز نگذارید. اما به‌طورکلی برای برخورد با یک کودک بدغذا به شکل زیر عمل کنید.

  و ...